Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 13 juni 2012

747

Mooi helder weer vandaag. Strakblauwe hemel, een windje en "slechts" 27 graden. Eigenlijk een normale temperatuur voor de tijd van het jaar vergeleken met de pieken van boven de 35 graden van van vorige week.

Vanochtend hebben we zus Riny weer naar het vliegveld van Alicante gebracht. Na een week lekker bijtanken bij ons, vloog ze vanochtend met een Boeing 737 van Transavia weer naar Schiphol Amsterdam.

Van de week zaten we ´s-avonds op de veranda toen er zwaar brommend als een Boeing 747, een kever kwam aanvliegen. Het beest landde op de hoek van de tafel en besloot op die plek te gaan overnachten. Heel langaam trok hij zijn vleugels in en vertrouwde er kennelijk op dat wij hem met rust zouden laten. De volgende ochtend had hij waarschijnlijk een vroege vlucht, want hij was inmiddels verdwenen.


2 opmerkingen:

  1. Kent Spanje ook meikevers misschien...die vliegen hier in Nederland ook zo met een brommend geluid en ploffen daarna maar ergens neer.....!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zou kunnen Janny. Deze is volgens mij geen meikever.

      Verwijderen