Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 27 juni 2012

Bosje bloemen

Een beetje broeierig weer kregen we vandaag. Sluierbewolking en zon wisselden elkaar af. De maximum temperatuur kwam uit op 37,7 graden. Afgelopen nacht is het kwik niet onder de 21 graden geweest.

We hebben 2 cactussen van dezelfde soort. Eén van hen is nog een kleintje met 1 bol. Toch laat dit kleintje nu een prachtig vijfluik zien.

De andere cactus heeft veel bollen en laat al weken telkens een paar van zijn bloemen zien. Op dit moment toont de grote een ware bloemenstal met een bos van 20 bloemen. Helaas zal dit boeket morgenavond weer verlept zijn.

2 opmerkingen:

  1. Jemig. Jullie kunnen wel een poster/ kaartenwinkel gaan beginnen met al die pracht. De ene is nog mooier dan de andere.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het zijn wel beauty's ! prachtige kleur....wat byzonder is het hart.

    BeantwoordenVerwijderen