Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 17 juni 2012

Vehiculos Clasicas e Historicas

Vandaag werd het weer een prachtige zonnige dag met weinig wind en een temperatuur van 29,7 graden.

Gisteravond hebben we de pré-verjaardag van Albert gevierd. Een internationaal gezelschap aan visite heeft genoten van een gezellige, uitstekend verzorgde avond. Goed gedaan Albert en Monique, het was top!

In Novelda werd er vandaag een bijeenkomst georganiseerd voor klassieke en historische voertuigen. Leuk om daar even rond te snuffelen vonden wij. Toen we er rond 12.00 aankwamen stonden er slechts een stuk of 10 auto´s die als klassieker kunnen worden bestempeld omdat ze de leeftijd van 25 jaar gepasseerd zijn. Toch nog maar eens op het affiche gekeken en daaruit bleek dat de rest van de voertuigen een rondrit aan het maken was door en rond Novelda. Om 13.00 uur kwam de stoet weer terug. Hoewel het aanbod aan mooie auto´s een beetje tegenviel hebben we toch nog wel wat leuks op de foto kunnen zetten. Vandaag een selectie auto´s van Italiaanse of Spaanse makelij (Fiat en Seat). Een volgende keer auto´s uit een ander land.

Mocht je enthousiast geworden zijn om er zelf 1 te restaureren, dan is dit Seatje misschien wat voor € 500,-

1 opmerking:

  1. Doe mij het blauwe al gerestaureerde seatje maar! ( is toch gewoon een kopie van een fiat??)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen