Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 15 juni 2012

Zicht op Hondón de las Nieves

Aan zon ontbreekt het ons niet. Aan een beetje nattigheid echter wel wel. Alles is kurkdroog en een flinke plons regen zou meer dan welkom zijn. Maar dat zit er voorlopig niet in volgens de weersverwachting. Ook vandaag werd het weer een stralend zonnige dag met een briesje en 31,0 graden.

Regelmatig ga ik op pad met de kleine Montero en struin dan allerlei onverharde paden en weggetjes af. Als het iets te ruig, te steil of te smal wordt, keer ik om en zoek weer een ander paadje. Altijd weer leuk om te kijken waar je uit komt. Gisteren verkende ik een stuk van de zuidelijke heuvels achter Hondón de las Nieves. Bijgaande foto´s kijken daar op uit.

5 opmerkingen:

 1. SUPER!!! wat een prachtig gebied en mooi foto's . Als ik naar dat zandpad kijk voel ik gewoon de warmte die daar is, mmmm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet alleen een prachtig landschap, maar die luchten mogen er ook zijn.....!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maravillosa nube ,causa del Flahs del amanecer.Un brazo de bruma del mar...
  Muy bonitas fotos.Besitos para los dos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtig landschap met een waterhuishouding die veel lijkt op die van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fraaie foto's van een mooi gebied. Mooie windveren in de overigens prachtig blauwe lucht. Wij hebben genoeg wolken erin, maar ook wel zon. Wel afgewisseld met regen en soms veel regen. Maandagmorgen verwachten ze tijdens de ochtendspits hoosbuien met mogelijk onweer! Zouden jullie wel wat van kunnen gebruiken. Wij hebben genoeg!!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen