Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 1 juni 2012

Ik ben er niet uit

Weer een prachtige zomerdag werd het vandaag. Weinig wind, volop zon en 31,7 graden. Zo houden we het nog wel even uit.

Ik had nog geen fotootje voor vandaag. We zijn vanochtend en de halve middag namelijk aan het shoppen geweest. Fien wilde wat extra diepvriesruimte. Dus hebben we er nog maar een diepvrieskast bijgekocht naast de 2 die we al hadden. Maar best wel handig. Je hebt nu altijd wel wat in huis voor onverwacht bezoek.
Bij het doorlopen van reservefoto´s van de maand mei, kwam ik dit plaatje tegen. Per ongeluk had ik geprobeerd de zonsondergang te fotograferen met de flitser aan. Nu ben ik er niet uit of dit toch een leuk plaatje is of dat de foto als mislukt beschouwd moet worden.

9 opmerkingen:

 1. Nou.... volgens mij weet je het zelf wel.....want het is een uitstekend plaatje geworden.....! Op zoek naar bevestiging...?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben een leek op dat gebied maar ik vind hem prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de agave valt erg op natuurlijk maar een zonsondergang vind ik mooier zonder flits! sfeervoller...... (mijn mening dus.) groet, Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met Diny eens, want hoewel de agave prachtig afsteekt kun je wel het flitsen zien. Nu ben ik een eigenlijk nooit flitsende fotografe, dus ja... Maar wel een verder fraaie foto van de ondergaande zon, maar de verlichte plant trekt alle aandacht terwijl dat niet de bedoeling is.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Absoluut artistiek verantwoord

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem absoluut mooi! Zonsondergangen zien we hier bijna elke avond wel, deze foto heeft misschien technisch geen hoofprijs, maar van mij wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een mooie foto, maar de aandacht gaat naar de plant en niet naar de zonsondergang. Als het gaat om de zonsondergang, dan vind ik de foto "mislukt".

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha! Die zwarte kat die daar links zit te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja,ja,ja...¡¡¡Muy Buena!!!
  Nuestra Sierra Mágica...
  Besitos

  BeantwoordenVerwijderen