Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 22 juni 2012

Mozaiek Gaudi stijl

Gisteren werd het een benauwde 38,0 graden. Niet echt lekker. Afgelopen nacht bleef het ook heel erg lang zeer warm met om 3 uur nog 28 graden en vanochtend rond 9 steeg het kwik weer boven de 30. In de loop van de middag zakte de temperatuur vanaf een maximum van 32,5 graden.


In Hondón de las Nieves heeft de gemeente vorig jaar op een hoek van een paar straten een leuk pleintje laten aanleggen. Voorheen was het een onooglijk stuk asfalt voorzien van rare wegmarkeringen waardoor velen in de war raakten en er af en toe dus ook wel een aanrijdinkje plaatsvond. Nu is dat probleem opgelost door er mooi Gaudi stijl straatinterieur te maken met een paar goed gevulde bloembakken. 


2 opmerkingen:

  1. Dat vind ik zo mooi he! Ik zou best zo'n bankje in de tuin willen.

    BeantwoordenVerwijderen