Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 10 juni 2012

Druk weekendje

Weer een warme dag vandaag met als max. 36,6 graden. Een strakblauwe hemel en een bries zorgden ervoor dat er zoveel mogelijk schaduw gezocht werd.

Laatst belde Henk uit Nederland en vertelde dat hij met zijn Jolanda en hun vrienden Eric en Ingrid deze week in Spanje zouden zijn. En of wij het leuk zouden vinden dat ze gisteren naar ons toe zouden komen om gezamenlijk naar de voetbalwedstrijd Nederland-Denemarken te gaan kijken. Natuurlijk vonden we dat leuk. Zus Riny is ook een week bij ons, dus gisteren hebben we met ons zevenen een leuke dag gehad. Fien heeft daarvoor wel weer uren in de keuken gestaan om een heerlijke maaltijd te bereiden. Het enige teleurstellende aan de leuke dag was de uitslag van een matig potje voetbal.Een paar weken geleden hadden we met Albert en Monique afgesproken vanmiddag te gaan dineren bij haciënda La Palomaret, een kilometer of 7 buiten Agost. Je moet daar reserveren en je eet wat de pot schaft. Maar die pot is altijd heerlijk en overvloedig. Met ons zessen, want Albert en Monique hebben ook een gast op bezoek, hun vriendin Corry, zijn we vanmiddag in de nieuwe Mercedesbus van Albert en Monique naar Agost gereden en hebben na een mooie comfortabele rit weer uitgebreid gedineerd en een gezellige middag met elkaar doorgebracht.


De weg naar het restaurant leidt via een smalle brug, waar auto´s elkaar nooit zullen kunnen passeren. Het is dus wie het eerst komt, die het eerst maalt.Morgen gaan we er maar eens een rustig dagje van maken.

4 opmerkingen:

 1. Ziet er weer goed uit bij jullie, toe maar... dat mooie weer hé? stuur wat dze kant op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er allemaal gezellig uit.
  Alleen jammer dat Oranje het feestje een beetje verknoeide.
  Maar zo te zien hebben jullie je wel vermaakt!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen