Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 25 juli 2011

"Dochters" weer naar huis

Vandaag weer een prachtige zonnige dag. Zoals bijna iedere dag steekt rond het middaguur de wind een beetje op om na zonsondergang weer te gaan liggen. Het werd 35,6 graden.

2 weken geleden verwelkomden we ze weer op El Altet. Voor het derde achtereenvolgende jaar kwamen Daphne en Maaike hun vakantie bij ons doorbrengen. En ze zijn niet gestuurd door hun ouders als een soort strafkamp ofzo. Nee, geheel vrijwillig kozen ze weer voor een verblijf op de campo, ver weg van alle uitgaansvertier waar veel leeftijdsgenoten naar toe gaan.
Hoewel geen van beiden familie van ons is, zijn we ze in de afgelopen jaren wel als een soort "dochters" gaan beschouwen. De afgelopen weken zijn weer omgevlogen en het is dan ook jammer dat we weer een jaar moeten wachten. Want voor beiden staat het vast dat ze voor een vierde keer komen volgend jaar. Ik zal van de winter dan ook weer wat wandeltochten moeten voorbereiden.

3 opmerkingen:

  1. Wat een super mooie foto-collage! Die komt zeker aan de muur te hangen. Ik heb ontzettend genoten van de afgelopen twee weken en met deze foto's komen alle fijne herinneringen weer terug!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dus volgend jaar geen Ibiza voor de meiden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee Daphne en Maaike wij weten dat jullie dit lezen .Wij vonden het kei gezellig dus de volgende keer zijn jullie weer welkom gezellig met Aart en Fien.Hopelijk zijn wij dan ook beter met skip-Bo .Groetjes MADIBO

    BeantwoordenVerwijderen