Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 19 juli 2011

Shoppen

Gisteren aan het eind van de dag dreigde het eindelijk te gaan regenen. Helaas, er viel echter geen druppel. Vandaag was het weer een wolkenloze dag. Met een beetje wind werd het 34.0 graden.

Hoe het komt weet ik niet, maar de meisjes krijgen het altijd wel over winkels en of we die in Spanje ook hebben?! En natuurlijk trap ik er dan in. Of wij in Spanje winkels hebben. Nou ik zal jullie wel eens een paar winkels laten zien. En dus togen we vandaag naar Murcia naar het grote winkelcentrum Nueva Condomina. En toen de dames hoorden dat er zelfs een Primark in gevestigd is nam het ongeduld alleen maar toe. Daphne moest zich zelfs inhouden niet te gaan hollen bij het zien van de naam op de winkel. We hadden de 2 vanochtend rustig op 9 uur bij het winkelcentrum kunnen afzetten om ze vanavond om 9 uur weer op te halen. Maar helaas voor hen zat dat er niet in. We hebben immers honden thuis en kunnen dan ook niet de hele dag wegblijven. Shoppen maakt hongerig en na het Gran Chef buffet libre te hebben geplunderd zijn we weer naar huis gereden met diverse plastic tassen met het opschrift Primark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten