Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 12 juli 2011

Ze zijn er weer

Het werd vandaag een overwegend bewolkte dag met weinig wind. Het voelde wat broeierig aan bij 33.6 graden.

Daphne is al vaker met haar ouders geweest. Daphne en haar vriendin Maaike  zijn nu voor het derde achtereenvolgende jaar op vakantie bij ons. 2 geweldig leuke lieve meiden, die er ieder jaar weer voor kiezen een paar weken bij ons te zijn. Niks disco, stappen of ander uitgaansgedoe. Nee, gewoon relaxt bij ons en doen waar ze zin in hebben. Beetje uitslapen, lekker ontbijten, zwemmen, zonnen, lekker eten, spelletjes op de Wii, Skip-Bo, marktje pakken, af en toe uit eten en......gewoon meedraaien in ons huishouden. Het zouden 2 fantastische (klein)dochters kunnen zijn.

2 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat jullie ze weer gastvrij ontvangen, volgens mij 2 vrolijke meiden... en dat ze zich zo "vrij" voelen bij jullie,... fantastisch toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad Aart hele jonge meisjes die onze kleindochter zouden kunnen zijn of onze
  dochters van de "tweede leg"
  *wink, big smile*
  opa Albert groet opa Aart

  BeantwoordenVerwijderen