Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 18 juli 2011

Wandeling langs Rio Chícamo

Afgelopen nacht koelde het nauwelijks af. Pas tegen de ochtend daalde de temperatuur onder de 20 graden. De dag verliep wisselend bewolkt en de temperatuur was een stuk aangenamer dan de hitte van gisteren. Uiteindelijk werd het toch nog 31.3 graden bij een beetje wind.

Ik ben al een tijd van plan om een wandeling te maken langs het riviertje de Rio Chícamo, een paar kilometer bij ons huis vandaan. Over de Rio Chícamo heb ik vorig jaar al een paar keer iets geschreven op het oude (buiten gebruik zijnde) weblog. Ik zal voor nieuwe lezers er binnenkort ook nog iets over schrijven op dit blog.
Daphne en Maaike hebben ook sportief aangelegde benen en wilden graag samen met mij een flinke wandeling maken. Vanochtend zijn we naar een plek gereden waar we met de auto tot aan de oever van de Rio konden komen en vandaar hebben we een wandeling van 2 uur gemaakt, waarbij we regelmatig door de rivierbedding moesten waden om verder te komen. We hebben genoten van een prachtig wisselend landschap en hebben afgesproken volgend jaar een ander stuk van de Rio te onderzoeken.
3 opmerkingen:

  1. Wat prachtig Aart! En zo dicht bij huis. Helaas heb ik wat mindere wandelbenen, maar ik zo er graag eens fotograferen ....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ¡¡Waauw!! Wat een machtig mooi landschap, daar had ik ook wel van genoten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wate een prachtig gebied daar langs de rio enz. mooie foto's en zeg nou; het is toch ook veel gezelliger met z'n drieen te wandelen.

    BeantwoordenVerwijderen