Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 31 juli 2011

Fien aan de wandel

De dag begon bewolkt en in de loop van de middag klaarde het op. Er stond weinig wind en de temperatuur liep vanmiddag op tot 31,8 graden.

Buiten geasfalteerde paden wandelen is voor Fien een beetje een probleem. Na een aantal rugoperaties is er nog steeds een beetje angst voor een misstap. Na de verhalen van Daphne en Maaike over de wandelingen die ik de afgelopen weken met hen gemaakt heb (zie o.a. 24 juli) won de nieuwsgierigheid het toch van de angst.
Het is bewolkt en nog niet zo warm, zei Fien vanochtend. Zullen we een stukje gaan wandelen. Daar waar je met Daphne en Maaike ook gelopen hebt, ging ze verder. Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd en dus togen wij naar La Umbrië, vanwaar we een uurswandeling gemaakt hebben richting de kloof, door welke de Rio Chícamo stroomt. Na afloop straalde het enthousiasme van Fien af met een beetje trots over haar "overwinning".
Binnenkort wil ik die andere wandelingen ook maken, besloot ze. Nou, dat staat en er zijn er nog veel meer.6 opmerkingen:

 1. peter en Helma31 juli 2011 om 20:08

  Wat goed van je!
  Een heel mooie omgeving.....
  Jullie zijn echte ontdekkingsreizigers...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fien! Wat super leuk dat je ook aan de wandel geslagen bent, mede dankzij Maaike en mij... hihi

  Hebben we iets teveel gezegd wat de omgeving betreft?! Prachtig niet?

  Geniet ervan en volgend jaar gaan we met zijn viertjes op ontdekkingstocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf Fien, hartstikke goed van je. De blijdschap straalt van je af ook. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hee Fien wat goed van jou is ook gezellig voor Aart volgens ons wordt je steeds jonger super tot gauw

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja geweldig dat het ging Fien! Dat geeft weer vertrouwen en dat Aart trots op je is, is wel te zien aan de foto's. super omgeving. Geniet met zijn tweetjes! groet Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat gevoel ken ik Fien, zo is het bij mij ook terug begonnen, nu loop ik elke morgen toch bijna twee uur, maar wel op mijn tempo :-)

  BeantwoordenVerwijderen