Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 10 juli 2011

Sex

Vandaag was het weer een warme zonovergoten zomerdag. Er stond weinig wind en het werd 33,5 graden.

Er vliegt deze dagen weinig leuk insectenspul rond in de tuin. Sporadisch zie je een vlinder en het aantal bijen op zoek naar nectar is ook gering. Vliegen, ja vliegen zijn er meer dan genoeg. Maar die zijn er voor mijn gevoel altijd al teveel.
Wel vloog er vanochtend een zwaar verliefd libellenstel achter in de tuin. In een karakteristieke omstrengeling vlogen ze een paar meter, om dan weer even te rusten aan het gaas van het hek, alvorens weer een stukje samen te vliegen. Ze hadden het kennelijk goed naar de zin en maakten er absoluut geen vluggertje van.


2 opmerkingen:

  1. Ja Aart, die pose zien wij hier ook vaak boven de vijver, en dat duurt maar....... maar eh...jullie hebben toch ook vlinderstruiken geplant? bloeien ze al en waar zijn de vlinders.

    BeantwoordenVerwijderen