Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 20 juli 2011

Paelly van Nelly

Vandaag werd het weer een zonnige dag. De temperatuur kwam uit op 30,5 graden en dat voelde lekker aan bij een windje.

Als Nelly Nelja had geheten dan had dit blogje paella van Nelja geheten. Maar Nelly en paella rijmt niet. Dus eten we vanavond geen paella, maar paelly. Nelly heeft vorig jaar ook al eens paelly voor ons gemaakt (zie de fotootjes) en dat deed ze voortreffelijk. Nu Daphne en Maaike bij ons zijn, vond Nelly het leuk het voor hen ook eens te maken. Op het moment dat ik dit blogje schrijf zijn zij samen met Fien bij Nelly, want de dames vinden het leuk om te zien hoe een lekkere paella gemaakt wordt. Over een uurtje ga ik er ook heen. Dan zal de paelly wel klaar zijn en als die net zo lekker is als vorige keer, dan wordt het smullen.

3 opmerkingen:

 1. Mooi met de garbanzos in de vorm van bloempjes als versiering. ¿Maar dat wit in het midden is dat een doorgesneden lookknol?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Wim, als lookknol hetzelfde is als knoflookbol, dan klopt het inderdaad dat deze in het midden van de paella ligt.
  Saludos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Krijg er helemaal trek van en verlang ook naar het mooie Spanje!

  BeantwoordenVerwijderen