Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 25 februari 2011

Hapje eten

Het was vandaag weer een zonnige dag. Het werd 19.4 graden bij een briesje.

Hans en Nelly gaan voor een paar weken naar Nederland. Vrienden Piet en Jos, die met hun camper al een half jaar door Spanje toeren, passen in die tijd op hun huis en honden. Vanmiddag hebben we met z'n 6en weer bij het restaurantje van German y Sonia bij ons in het dorp van een voortreffelijke paella genoten. Met het aankomende voorjaar zal dat veel vaker gaan gebeuren. En Hans en Nelly, ze zijn nog niet eens vertrokken, verlangen nu alweer naar hun terugkomst vanuit NL.

1 opmerking:

  1. Nou, dat ziet er weer gezellig uit! Ik kan begrijpen dat ze nu al verlangen naar Spanje. In Nederland is het weer helemaal niets. Bewolkt en regenachtig. Afgelopen Woensdag zelfs sneeuw!

    Genieten jullie daar maar lekker in Spanje.

    BeantwoordenVerwijderen