Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 20 februari 2011

Zonsopkomst

Het was vandaag een overwegend zonnige dag. Wel wat winderig met als max. temperatuur 18,9 graden.

Gisterochtend begon hondje Alby zich al vroeg te roeren. Hij begon de andere honden uit te dagen met hem te gaan spelen, terwijl zij daar nog helemaal geen zin in hadden. Dus begon hij ons lastig te vallen. Uitslapen op zaterdag was er dus niet bij. Een zacht gekreun en een paar likken over je slaperige gezicht zorgden ervoor, dat we om half acht al aan de koffie en thee zaten. Bij het openen van de rolluiken kondigde de zon zijn komst aan in prachtig rood bij de nog brandende straatverlichting. Toch veel mooier dan nog een uur in je bed te blijven liggen.

4 opmerkingen:

 1. Bij ons zijn de katten het eerst wakker en miauwen dat ze uit de badkamer willen. Daarna wordt Elvis wakker en Senna komt pas uit haar mand als je met haar etensbak rammelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, gelukkig mag ik gewoon blijven liggen. Ik kan in Spanje uit mijn bed de zonsopkomst zien ;-)

  Enne ... kan nog niet teveel op mijn blog zetten, maar in juli komen we (als alles loopt zoals het nu lijkt) definitief die kant op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan ook blijven liggen maar reageer liever op de fotos die ik SUPER mooi vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtplaatje! Ik zou er zo in willen wegdromen!

  BeantwoordenVerwijderen