Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 27 februari 2011

Bakplaat

Vandaag was het 10 graden kouder dan gisteren. Had je net het zomergevoel, val je in 1 dag terug naar 16,8 graden. Maar ja, het is nog steeds februari.

Afgelopen vrijdag wisten we dat het zaterdag warm zou worden. Zullen we lekker in de buitenkeuken eten, zei Fien. We kunnen de barbecue aansteken, of de skottelbraai, of zullen we bakplaten. En bakplaten werd het. Vanaf de bijna zonsondergang tot ver in het donker hebben we de eerste keer dit jaar "buiten" kunnen genieten van het zomergevoel.

  

3 opmerkingen:

 1. Hierperdepiep hoera! Wij zijn te laat met het versturen van de oude vertrouwde verjaardagskaart. Daarnaast is de comp. alle mailadressen kwijt; vandaar bij deze: Gefeliciteerd met uw verjaardag en nog vele jaren erbij!

  Veel liefs,
  Iwan, Mariska, Esmée en Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Aart!
  Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad, maar zo te zien wel.
  Wat ziet dat er heerlijk uit. En Fien, wat een leuke foto van jou!

  Heel veel liefs van ons allen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellige foto Fien. Voordat wij zoiets kunnen doen aan de Costa del Veluwemeer zal dat nog even duren. Ondanks de 10 graden minder vast wel saampjes een leuke verjaardag gehad, of niet soms?
  Groetjes
  Mara

  BeantwoordenVerwijderen