Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 6 februari 2011

Weg met dat onkruid

Het werd vandaag weer een schitterde voorjaarsdag, ondanks dat het hartje winter is. Er stond nagenoeg geen wind en het werd 22.0 graden bij een strakblauwe hemel. Gisteren was het ook een prachtdag met 20,6 graden.

's-Ochtends vroeg is het nog behoorlijk fris, maar zo rond een uur over 9 is het in het zonnetje al goed toeven. Tijd voor een uitgebreid ontbijtje op de veranda, begeleid door het gezang van de kanaries. Verse jus d'orange, gekookt eitje, stukje stokbrood, toast, kopje koffie of thee.... Nee, het is hier nog niet zo slecht.
Maar ook het onkruid geniet van het mooie weer. Het schiet de grond uit. Dus na en ontbijt was het calorieën verbranden door met de gifspuit het onkruid te lijf te gaan. Maar goed, dat hoeft maar een keer of 4 per jaar en buiten ontbijten zal wel vaker lukken.

2 opmerkingen:

 1. Jeetje wat een bloesem weelde...
  dat ziet er super uit en wat heerlijk dit soort temperaturen in het zonnetje...
  Geniet ervan Aart en Fien...

  groetjes
  Anton

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig die bloesem in bloei. Het duurt nog even alvorens wij de bloesemroute in de Betuwe kunnen rijden. Met zulk weer is het geen straf dit klusje van jou te doen. Bij ons is het al een paar dagen droog, wel veel vind, maar morgen is mijn klusje, de dakgoten voor leeg scheppen. Met 12 graden niet koud.
  O.T.: Aart heb jij vorige week nog geluisterd naar de week van de Jaren Zestig op Radio 5?
  De foto's van het Indo Rock Gala staan op onze site en meer in een Picasa-webalbum. Neem eens een kijkje als je wilt. Het was weer echt genieten met bijna allemaal leeftijdsgenoten ook wel senioren genoemd.
  Saludos
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen