Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 2 februari 2011

Laatste fase

De dag begon fris met een schraal windje. In de loop van de dag werd het lekkerder om buiten te zijn. De max.temperatuur kwam uit op 16,1 graden bij een strakblauwe lucht.

3 jaar geleden hebben we een buitenkeuken laten bouwen met zicht op het terras achter bij het zwembad. De voorkant hadden we open gelaten. Het is niet voor niets een buitenkeuken nietwaar? Maar in het najaar en winter waait de wind bij ons bijna altijd uit het westen of noorden, of iets daar tussenin. Dus besloten we het afgelopen voorjaar de voorkant met schuiframen en een volledig weegschuifbare pui dicht te maken, zodat het er in alle seizoenen goed toeven is. En om het geheel af te maken is Bernd onze "huis"aannemer vandaag begonnen met het betegelen van de wanden en straks het aanbrengen van stucwerk aan de bovenkant. Als we eind volgende week de bel niet horen, zitten we waarschijnlijk achter in de buitenkeuken.

2 opmerkingen:

  1. Nou, dat ziet er prachtig uit! Ik had niet anders verwacht, want jullie kiezen altijd weer iets moois uit!

    BeantwoordenVerwijderen