Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 26 februari 2011

Kastje

Vandaag was het de eerste zomerdag van dit jaar. Het was zonnig, er stond weinig wind en de maximum temperatuur kwam uit op 26,9 graden. Korte broeken weer.

50 jaar geleden kreeg Fien als klein kind een boekenkastje van eiken fineer hout. Toen wij elkaar ontmoetten kwam het kastje uiteraard mee. Ook in 2007 stond het in de verhuiswagen naar Spanje en kreeg het een plekje in de keuken. Vorig jaar verhuisde het naar de buitenkeuken, omdat het plaats moest maken voor een beter bij de binnenkeuken passend kastje. En nu de buitenkeuken helemaal klaar is verhuist het naar de plaats waar Fien kruiden en plantjes kweekt. Daarvoor kon het kastje wel een nieuw kleurtje gebruiken. En zo geschiedde. Nu staan er geen boeken meer in, maar een schepje, zaadjes en potjes.

3 opmerkingen:

 1. Voor straks van harte gefeliciteerd met je vejaardag Aart. We zijn weer gelijk.
  Nog vele jaren samen met Fien toegewenst.
  Saludos
  Albert & Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Afgelopen zomer hebben we het nog over je kastje gehad Fien. Ik vind hem nog steeds leuk. En de nieuwe kleuren staan hem goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het gepimte kastje ziet er prachtig uit! zonde om daar plantjes en potten op te zetten mooie kleuren, wat een likje verf al niet kan doen. Ik lees dat je gauw jarig bent Aart, gefeliciteerd hoor!

  BeantwoordenVerwijderen