Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 30 augustus 2011

Eindelijk een flinke plons

Met hier en daar een wit wolkje, een beetje wind en 34,3 graden werd het een heerlijke dag.
                                          Zonsopkomst, vandaag 7.30 uur                 

Gisteren eind van de middag dreigde het al naar regen. Maar op een paar druppels na, leek het erop dat het weer droog zou blijven. En het was al heel lange tijd droog. De tuin schreeuwde om een beetje regen. Nu krijgen de planten en de struiken via het dripsysteem hun portie water wel, maar er gaat toch niets boven een flinke plons hemelwater. En ja hoor, aan het eind van de avond begon het behoorlijk te onweren en gedurende een goed kwartier werden de hemelsluizen open gezet. Ik schat dat er toch al gauw een kleine centimeter water neergekletterd is in de tuin. Daarna trok het onweer weer weg en geurde het heerlijk fris buiten. Ook vanochtend vroeg nog toen de zon zijn stralen weer over de rand van de berg uitstrooide.
                                  Zicht vanaf de veranda, vandaag 7.30 uur


                         Zicht vanaf achterkant huis, vandaag 7.30 uur

3 opmerkingen:

 1. Bij wie kunnen we reclameren Aart? Er is hier 0,00 gevallen en we hebben niet eens een drupsysteem. Het valt me wel op dat het bij jullie toch altijd iets warmer is.
  Groet, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weg met die regen! Mag pas vanaf volgende week woensdag! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leverde wel schitterende foto's op!! mooi man, echt.

  BeantwoordenVerwijderen