Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 9 augustus 2011

Lamsbout

Vannacht heeft het een beetje geregend. Nog net geen milimeter. Daar heb je dus geen moer aan voor de planten en de struiken. De dag begon bewolkt en aan het eind van de middag kwam de zon weer in alle hevigheid tevoorschijn. Het werd nog 29 graden met een beetje wind.

Henk, Jolanda en dochter Nomi waren vanaf hun vaste vakantieadres in Cambrils nog voor een paar dagen doorgereisd naar Benidorm, waar de moeder van Jolanda een appartement heeft. Vanochtend zijn ze bij ons op de koffie geweest. Iedere keer dat ze in Spanje zijn komen ze even bij ons. Na de uitgebreide lunch vertrokken ze weer naar Benidorm om morgenvroeg weer met de auto de terugreis naar NL aan te vangen. Alvast een goede reis luitjes!

We wonen op de campo, hebben geen werkverplichtingen en dergelijke meer, en toch blijkt tijd vrijmaken soms een probleem, want een paar weken geleden vroeg Carla of we bij haar en Will een lekkere lamsbout kwamen verorberen. Uiteindelijk lukte het om dat vanavond te gaan doen. Nou, gezegd kan worden dat beiden zich behoorlijk uitgesloofd hadden. Een soepje van eigen tuin groenten, een heerlijke lamsbout, aardappeltjes in citroen, sinaasappel/uiensalade en custard met fruit stonden op het menu. We hebben gesmuld van deze toch wel bijzondere gerechten.
En dat Will (de kunstschilder zie 19 juni )graag kluift moge blijken uit onderstaand fotootje.


1 opmerking:

  1. Mmmm heerlijk lamsbout. Tijd ja Aart die kom ik ook vaak te kort. Zeker als je niet meer hoeft te werken.
    Aan regen hebben wij in Holland niets te klagen. Veeeeel *wink, big smile*

    BeantwoordenVerwijderen