Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 15 augustus 2011

Maria Hemelvaart

Vandaag werd het weer een snikhete dag met 37,4 graden en weinig wind.

Na mijn ochtend zwemtraining en vogelverzorging, heb ik het zwembad een schoonmaakbeurt gegeven. Het was inmiddels 10.30 uur en ik dacht er heel even over om nog een paar amandelbomen te ontdoen van hun vruchten. Omdat de temperatuur inmiddels al weer opgelopen was tot boven de 30 graden, heb ik het verstandige besluit genomen daar vandaag maar vanaf te zien (en wat tijd te besteden aan mijn nieuwe iPadje).

In vele landen is het vandaag een nationale feestdag. Zo ook in Spanje. Op 15 augustus wordt Asunción de la Virgen (Maria Hemelvaart) gevierd. Om in de stemming te blijven hierbij een paar fotootjes van de kerk in ons dorp en van de tegel plateaus die in de muren verwerkt zijn. (De oplettende kijker ziet dat de alcoholvergetelijkheid niet ver weg is)


1 opmerking:

  1. Ga jij maar lekker met je i-Pad spelen hoor. Veel te warm om te werken. Alexander is helemaal verslaafd aan dat ding en neemt hem zelfs mee naar bed. Zeer verslavend, ben ik bang.

    BeantwoordenVerwijderen