Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 19 augustus 2011

Geen airco

Vandaag werd het weer een zonnige warme dag. Er stond weinig wind en het werd 35.6 graden.

Eeen airco hebben ze niet. Maar om daarom maar een hele zomer weg te blijven is geen optie. Met de tv, die alleen 's-nachts geen beelden vertoont, aan en een paar draaiende ventilatoren is het best wel te doen. Tot voor ruim een jaar geleden deden we het wel vaker. Met een grote groep mensen gaan eten bij German y Sonia. De laatste tijd gaan we wel een hapje bij hen eten, maar dan met maar een paar mensen. Tijdens de verjaardag van Dina en Math van afgelopen week begonnen Dina en Fien er over hoe gezellig die gezamenlijke schranspartijtjes waren. En dat heeft er in geresulteerd dat we vanmiddag met bijna het hele verjaardagsbezoek weer eens genoten hebben van de kookkunsten van German.

4 opmerkingen:

 1. Bijna het hele verjaardagsbezoek ;-) Er ontbrak een stel. Maar gezellig was het wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er weer gezellig uit! Ik ben blij dat ik een jaar geleden deel heb uitgemaakt van een heerlijk etentje, voor Math en Dina zijn/haar verjaardagen!
  Nogmaals bedankt daarvoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit hoor. Toch zou ik er wel graag een airco bij willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen