Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 27 augustus 2011

Te winderig

Een beetje wisselend bewolkte dag werd het met onregelmatige windmomenten. De temperatuur piekte nog net naar 30,2 graden.

Er vlogen vanochtend een stel prachtige vlinders in de tuin. Een paar koningspages en witte met een zwarte stip op de vleugels. Ik met de camera achter hen aan en als ze op een bloemetje gingen zitten nam ik daar een paar foto's van. Maar omdat het erg winderig was zaten ze niet stil. Dus al mijn vlinderfoto's van vanochtend zijn wazige plaatjes geworden. Het grappige was dat de libelle op de foto steeds achter mij aanvloog. Van haar heb ik nog wel een redelijk plaatje kunnen schieten. Ja, zo'n yuccablad is stevig en waait niet zo heen en weer.

1 opmerking: