Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 29 augustus 2011

Extra parkieten

Weer een prachtige dag is het geworden. De temperatuur kwam uit op 35,6 graden en er stond een lichte bries. Aan het eind van de middag kwam er bewolking opzetten waaruit een paar druppels water viel, dat onmiddellijk verdampte zodra het de grond raakte.

Jouw parkietenvolière is veel groter dan de mijne en bij mij zitten er 25 in, terwijl jij er maar 12 hebt. Wil je er niet een paar van mij hebben, vroeg Cor. Oké, doe mij er maar 5, het liefst popjes. Want die zijn bij mij in de minderheid, was mijn antwoord. Het bleek dat Cor niet zo goed kan tellen, want hij kwam met 7 parkieten aan, in plaats van 5. Maar goed, nu hebben wij er allebei ongeveer evenveel. En de 7 nieuwe parkieten vinden het geweldig tussen hun soortgenoten in hun nieuwe onderkomen.

2 opmerkingen:

  1. Ik had ook moeite met tellen Aart, maar ik denk dat het er toch 7 zijn ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij weten dat deze parkietjes het heel goed gaan krijgrn

    BeantwoordenVerwijderen