Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 24 augustus 2011

Paella de la casa

Weer een heerlijke warme dag werd het. De temperatuur bleef steken bij 35,9 graden en er stond bijna geen wind. Dus elk briesje was zeer welkom in de schaduw.

Als je uitgenodigd wordt bij Piet en Marietje weet je één ding zeker. Eet niet van tevoren. Marietje presteert het namelijk iedere keer weer om er een waar feestmaal voor een grote groep mensen van te maken, waar ze ongetwijfeld samen met Piet veel werk aan besteedt. Het thema van vanmiddag was een door de Spaanse overburen bereide overheerlijke traditionele paella con pollo y conejo. En daar omheen zijn we verwend met de meest lekkere tapas en postres. Van ons mogen ze iedere week zo'n middag verzorgen, maar dan eet ik de rest van de week alleen maar droge crackers.
                                       Buurman Anthonio bij het vuur
                                            8 van de 14


1 opmerking:

  1. Hoi Aart en Fien,

    IK zit dit te lezen met een soort van heimwee naar Spanje in mijn lijf.
    Lekker dat julie zo genieten.

    MEt groeten Ton

    BeantwoordenVerwijderen