Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 2 augustus 2011

Lekker hapje

Het werd een warme zonnige dag vandaag. De temperatuur bereikte een maximum van 35,3 graden en de wind stelde niet zoveel voor.

We hadden het al een tijdje geleden afgesproken. Eens een keer uitgebreid uit eten bij La Fuente in Barinas met Jannie en Cor. Vanmiddag hebben we die afspraak tot uitvoering gebracht. Voorafgegaan door allerlei heerlijke voorgerechten, waabij je moet opletten er niet teveel van te nemen, hebben we ons laten verwennen met entrecotes en solemillos de ternera van meer dan gemiddeld gewicht. Mocht je ook trek krijgen, de komende 2 weken is La Fuente gesloten wegens vakantie.

2 opmerkingen:

  1. Lekker eten daar he? Ik vraag volgende keer alleen of het wat langzamer kan. Tjonge, ging vorige week wel erg hard achter elkaar. En het is veel!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, dat is voor mij maar een klein eindje, ga er morgen op de fiets naar toe! hahahaha.....

    Maar eeeh... wat een loeder! die slang! Groet uit Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen