Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 13 augustus 2011

Vroeg

Het werd weer een zonnige dag met als maximum temperatuur 34.0 graden. De wind stelde niet zoveel voor.

We wilden vanochtend bijtijds nog wat inkopen doen, waaronder de aanschaf van een iPad 2, maar daarover een andere keer. Nu zijn we de laatste maanden elke dag spontaan vroeg wakker, dus een wekker hoefden we niet te zetten. En voordat we boodschappen gaan doen willen we toch wel even ontbijten, moet ik mijn dagelijkse 300 meter zwemmen en wil ik de vogeltjes verzorgd hebben. Om 7 uur stond het water dan ook warm te worden voor de koffie en de thee en om even voor half acht haalde ik het slot van de poort, nog net niet gadegeslagen door de opkomende zon over de rand van de berg.

1 opmerking:

  1. De morgenstond heeft bij jou dus 'goud' in de mond. Groot gelijk met zulk zomerweer blijf je niet lang op je bed liggen. iPad2 is een goede keus, we weten daar alles van sinds vorige maand. Saludos

    BeantwoordenVerwijderen