Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 5 augustus 2011

Lekker hapje 3

De 33,3 graden die de thermometer aanwees voelde warmer aan door de hogere luchtvochtigheid. In het weekend worden nog hogere temperaturen verwacht. Rustig aan dus!

Onze vogeltjes wonen in een 5 sterren volière. Een luxe winddicht nachthok, volière van 10 meter lang, 2 meter breed en 2 meter hoog. Luxe vrijhangende nestkastjes in diverse maten. Iedere dag vers voer van de beste soort, vers drinkwater en badwater. Om de dag eivoer, caroteen, een appeltje en een kropje sla en 1 keer in de week een hardgekookt ei. Daarnaast laat ik regelmatig in een bak vogelzaadjes ontspruiten. Vanochtend werden de dames en heren daar dan ook weer op getrakteerd.

1 opmerking:

  1. Zo die beestjes worden goed verzorgt. En je verdedigd ze ook nog te vuur en te zwaard zoals blijkt uit je vorige posting. Niet bang voor een EHEC-epidemie met die kiemgroente?
    Groet, Wout
    Ps. Warm hé?

    BeantwoordenVerwijderen