Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 25 augustus 2011

Linksaf

Weer een strakblauwe hemel vandaag. Het werd 36,4 graden en de wind stelde niet veel voor.

We zijn met het doppen van de amandelen nu zover dat we 200 kilo in 11 grote zakken hebben. Nog vier bomen te gaan. De opbrengst daarvan gaan we voor eigen consumptie bewaren. De 200 kilo worden morgen verkocht.

Doordat we niet gehinderd worden door begroeiing of bebouwing hebben we altijd een prachtig zicht op de ondergaande zon (behalve de schaarse keren dat er bewolking is). Aan de plaats waar de zon nu ondergaat kan je zien dat de 2e helft van het jaar aan de gang is. Iedere dag gaat ze een stukje verder naar links onder. Tot 21 december. Daarna is de actie weer rechtsaf tot 21 juni.

1 opmerking:

  1. Hallo Aart en Fien, Regelmatig kijk ik even op jullie blog. Ook vandaag weer een mooie foto. Ik heb een vraag : hoe krijg je rechtsonder op de foto de tekst van jullie blog ? Zou je mij daarover kunnen mailen s.v.p. Bij voorbaat dank. E-mail : jancastenmiller@gmail.com
    met vriendelijke groet vanuit Frigiliana
    (ons weblog staat op www.janenmikeinspanje.blogspot.com )

    BeantwoordenVerwijderen