Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 14 maart 2012

Pedromar

Bij het KNMI zouden ze nu melden dat het vandaag de eerste zomerse dag van het jaar is geworden. Immers de thermometer gaf 25,1 graden aan bij een wolkenloze hemel en weinig wind.


Kan jij voor ons een website maken, vroeg Piet. Wij hebben een prachtig appartement, dat we willen gaan verhuren en een minicamping, waar we camper- en caravangasten willen ontvangen. En dan is zo´n website wel handig, vervolgde Piet.

Nee Piet, ik kan geen website bouwen. Ik kan een beetje frutselen op een pc, maar van een website bouwen heb ik geen verstand. Wat ik wel voor je kan doen is een blog maken.

Oh, dat zou ook mooi zijn, ging Piet verder. Dan zou ik het leuk vinden als je voor mij dezelfde layout wil gebruiken als je eigen blog.

En zo geschiedde. Piet en zijn Marietje hebben nu hun eigen blog. Kijkje nemen?

Klik hier voor hun adres.


3 opmerkingen:

 1. Hans en Nanda van Os14 maart 2012 om 21:09

  En het is een prachtig mooie blog geworden Aart. Onze complimenten!
  Groetjes Hans en Nanda(= nog steeds fan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een blog maken is aan jou wel toevertrouwd, ik ga direkt even kijken. gr. Diny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Noem het een blog maar wat is nog het verschil met een (misschien eenvoudige maar wel heel functionele) website? Mooi ´gefrutseld´ Aart, die website is nog maar een klein stapje!

  BeantwoordenVerwijderen