Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 8 maart 2012

Een beetje fleurig

Weer een fijne voorjaarsdag is het geworden. Een beetje sluierbewolking, maar het was goed toeven buiten met 20,9 graden.

We hebben diverse vetplanten in de tuin, die steeds grotere pollen gaan vormen. Van de vorst hebben zij helemaal geen last gehad vorige maand. Inmiddels beginnen ze ook hun bloempjes weer te laten zien. Heerlijk, zoals het voorjaar zich begint te manifesteren.3 opmerkingen:

 1. Die bloemen vind ik zo mooi! Begin januari bloeiden ze al aan de kust(La Marina). Ze lijken op ijsbloemen? misschien zijn ze dat ook?Groeten Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat ze de vorst goed hebben doorstaan, het zijn zonnige/fleurige bloemen! groet, diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze lijken inderdaad op ijsbloemen. Hier helaas wel vorstschade in enkele struiken en ook narcissen en tulpen, dus benieuwd of dat nog wat wordt.
  Jullie vrolijke bloeiers staan er in elk geval mooi bij in het zonnetje.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen