Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 26 maart 2012

Texel 2005

Een strakblauwe zonnige dag werd het vandaag. Door het straffe windje voelde het toch fris aan, ondanks de 20,4 graden in de schaduw.

Toen wij nog in Nederland woonden was Texel één van onze favoriete bestemmingen voor een korte vakantie of een lang weekend. We hebben zelfs jarenlang een seizoensplaats gehad met onze caravan op de camping De Krim bij De Cocksdorp. In die tijd hebben we zelfs een keer 6 weken aaneengesloten vakantie kunnen vieren. Texel met zijn fantastische stranden, weilanden vol met schapen, prachtige duinen, De Slufter en De Muy. Mochten we ooit terug naar Nederland willen, dan zou ik het liefst op Texel gaan wonen.
Van de week kwam ik nog een paar fotootjes tegen van juni 2005. Met onze Jerry wandelen op het winderige strand. We hebben hem toen meer gedragen dan laten lopen met al dat stuifzand in zijn oogjes. Tegenwoordig ligt Jerry hier te luieren in het zonnetje. Ook geen straf trouwens......

2 opmerkingen:

  1. De Waddeneilanden hebben wel iets. En de zee blijft altijd mooi. Ook al waait het er altijd.
    Ik woonde 16 jaar in Katwijk aan Zee, dus enige ervaring met wonen aan zee. En die mis ik soms nog wel eens hoor!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig strandjutten daar!! Antwerpen - Hilversum - Texel - Ameland - Borkum en dan terug langs de kust naar Antwerpen, een vlucht die ik ettelijke malen heb gedaan met cessna 172

    BeantwoordenVerwijderen