Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 21 maart 2012

Nieuwe lens

Na een zware regendag gisteren, klaarde het vandaag weer helemaal op. Alles ziet er weer fris en stofvrij uit. Het bleef nog wel fris met 17,1 graden, ondanks het zonnetje en weinig wind.

Mijn foto´s worden gemaakt met een automaatje en met een Canon spiegelreflex camera. Bij de Canon ontbrak nog een groothoeklens. Bij Kamera Express in Nederland zag ik een interessante aanbieding, de Canon EF-S 10-22 mm USM met 32% korting. Dus niet gedraald en meteen besteld. Gisteren werd hij keurig bezorgd en vanochtend heb ik een paar proefplaatjes geschoten.7 opmerkingen:

 1. Dat zijn mooie plaatjes met de nieuwe lens en zo te zien is het weer aardig opgeknapt. Veel fotografie plezier... we blijven jullie volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zien er goed uit. Wordt zeker vervolgd en de zon schijnt weer bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi ! De foto met het spaarbekken op de voorgrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Aart, daar ga je vast (net als ik van mijn exemplaar) veel plezier van hebben!! Ik gebruik hem vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is jouw "schuld" dat ik op deze topper ben gekomen....

   Verwijderen
 5. Ik hen ook bijna altijd mijn groothoeklens op mij. Camera zitten. Wel vaak met een polarisatiefilter, want hij is erg lichtsterk en bij helder weer (bijna altijd dus) moet ik goed opletten voor overbelichte foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De foto's zijn al mooi geworden en vooral foto 1 en 3 vind ik fraai.
  Jammer voor de fotowinkel, maar op internet zijn toch leuke koopjes te vinden wat camera's en toebehoren betreft. Sommigen hebben ook een grote echte winkel met deskundig personeel midden in het land, waar je altijd nog naar toe kunt bij onoverkomelijke problemen.
  Maar ik zie dat de zon alweer schijnt bij jullie! Gelukkig hier ook en al 15 graden.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen