Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 22 maart 2012

Klaproos

Na de regen van afgelopen dinsdag is alles heerlijk opgefrist. Vandaag was het ook weer helder zonnig weer met weinig wind. De temperatuur kwam uit op 19,8 graden. In het zonnetje was het echter een stuk warmer.

Vorige week zag ik de eerste van dit jaar. Maar dat klaproosje stond pal in de wind, dus ik kreeg haar niet op de foto. Gisterochtend stond dit roosje eenzaam in de berm te wachten op haar soortgenoten. Als uit een rode prop papier ontvouwde het zich om haar hart te tonen. Er zullen nu wel snel vele volgen.

2 opmerkingen:

  1. Na regen komen de klaprozen....! Hier zie ik alleen nog maar hele kleine sprietjes, dus dat duurt nog even....Geen probleem hoor, ik geniet nu van Bosanemoontjes, Vogeltje-op-kruk, narcissen, Vinca en Maarts viooltje... De eerste minipruimen bloeien inmiddels ook...Alles op zijn tijd...
    Mooie foto overigens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als het hier maar eens een dagje zou regenen ..... momenteel is het nog steeds geel en dor.

    BeantwoordenVerwijderen