Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 19 maart 2012

Regen op komst

Het was vandaag een soort overgangsdag naar minder mooi weer. Bewolking en een zonnetje wisselden elkaar af. De temperatuur liep rond het middaguur nog op tot 19,4 graden om daarna in te zakken.

Als we het weerbericht van El Tiempo mogen geloven gaat het vanavond om 23.00 uur regenen en krijgen we 2 regendagen achter elkaar.
Nou oké dan, 2 regendagen achter elkaar is prima. Goed voor de tuin en goed voor alles, want er dreigt toch een watertekort te ontstaan voor de zomer als we geen regen krijgen. Dus laat er maar een centimeter of 10, 20 komen. Als het daarna maar weer lekker opknapt, want je went gauw aan lekker warm en zonnig weer.

 De al een beetje dreigende zonsondergang van zojuist. Tussen het verse loof van de  amandelbomen zie je de Pico de los Cenajos van de Sierra de la Pila. De zon gaat op dit moment precies boven deze top onder.

Kijkje richting Noord-Oost met een dreigende lucht.

3 opmerkingen:

 1. Alles op zijn tijd toch....Regen heb je toch nodig, zo af en toe. Dan maar een paar dagen achtereen....!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Regen is toch nodig voor alles wat groeit en bloeit en ook voor de mens.
  Een watertekort in de zomer lijkt me ook geen pretje.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie wolk! Die hebben wij hier ook maar er komt geen druppel uit :-(

  BeantwoordenVerwijderen