Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 28 maart 2012

Hapje eten

Zonovergoten was het vandaag weer. Met een bries erbij en 21.0 graden was het weer een lekker weertje.

We hebben onze dochters Eveline en Marieke met haar vriend Leon een weekje bij ons. We zouden het leuk vinden om met elkaar en met jullie weer een keer te gaan eten bij German y Sonia, vroeg Helma van de week. Zij willen het echte Spaanse gevoel ook wel een keer meemaken in plaats van de toeristenhappen aan de kust. Wil jij het regelen, besloot ze.
Nou, dat is natuurlijk geen probleem. Na gisteren de bestelling te hebben doorgegeven, hebben we vanmiddag van een overvloedige maaltijd genoten, nadat we vooraf een glaasje op het terras hadden genuttigd. Zoiets wil ik iedere week wel regelen......

5 opmerkingen:

 1. Wow,wat een leuke foto!!We hebben allemaal genoten...van het heerlijke eten en het leuke gezelschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat lijkt me ook geen straf om dat te doen.
  Zo te zien is het heel gezellig geweest.
  Groetjes uit een inmiddels bewolkt Tilburg, dus ons mooie weer houdt even pauze.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry Aart, dit vind ik onzin: "Zij willen het echte Spaanse gevoel ook wel een keer meemaken in plaats van de toeristenhappen aan de kust". In Benidorm zeker?

  Mara belde me vanmiddag en heeft gisteravond aan de kust in Los Boliches/Fuengirola in een straatje even achter de boulevard heerlijk Spaans gegeten met haar vriendin. Ik ken die zaak ook en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, al zal je er niet zo veel Ollanders zien eten. Die gaan naar de tenten waar de touristenhap te verkrijgen is, zoals jij schrijft. Je moet de adresjes wel weten amigo.

  Mijn log over Matchbox zal je vast leuk vinden. Dat zouy voor jou ook jeugdsentiment kunnen zijn.
  Saludos de
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, jij snapt best wat ik bedoel Albert....

   Verwijderen
 4. Wat leuk !! Volgende week krijgen wij bezoek
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen