Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 2 maart 2012

Deuren

De dag begon bewolkt. Rond een uur of 11 begon het eindelijk een keer te regenen. We hebben een enorme achterstand in hemelwater tot nu toe, dus de regen was zeer welkom. Na een uurtje werd het droog en klaarde het weer op. Aan het eind van de middag kwam de regen weer terug. Laat het de komende nacht maar lekker doorplensen, maar dat zal wel weer niet. De temperatuur kwam niet boven de 16,6 graden.

Ik heb iets met deuren. Altijd benieuwd wat daar achter is. Vooral met oude deuren met ruimtes daarachter die niet meer gebruikt worden. Net als met ruïnes vraag ik mij af, wat voor historie er achter die deuren zich heeft afgespeeld. Ik zal het echter nooit weten.....

5 opmerkingen:

 1. Mooie serie "deuren", dat valt mij ook altijd op als op vakantie ben en blif altijd even staan om een foto te maken en er binnen te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuk item Aart. The door is open to your heart.
  Wij hebben iets met putdeksels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n serie deuren met hier en daar wat achterstallig onderhoud. Zoiets prikkelt je fantasie.
  Bij Weer in het nieuws op de website van Meteo Consult las ik juist dat men in Spanje zich zorgen maakt over de hoeveelheid water die deze winter is gevallen, want veel te weinig. Krijgen jullie daar ook last van in de komende zomer?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne serie Aart! Ieder huisje heeft zijn kruisje, dus achter deze deuren zal zich ook wel het nodige hebben afgespeeld. Groet, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @MARGREET: We hebben tot nu toe inderdaad veel te weinig regen gekregen. Het kan nog wel goed komen als we in het voorjaar een paar flinke regendagen krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen