Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 17 maart 2012

Cactusbloempje

Een heerlijke zonnige dag is het weer geworden. Aan het eind van de middag kwam er sluierbewolking binnendrijven. Bij weinig wind werd het 23,1 graden.

Dat was een vroegertje vanochtend. Om 6 uur zat ik voor de TV. Het Formule 1 raceseizoen is weer begonnen en de eerste race is in Australië. En daar hebben wij een behoorlijk tijdsverschil mee. Maar geen probleem hoor. Ik vond het weer leuk om de 1e kwalificatie live mee te maken.

We hebben een rechthoekige plantenbak met kleine cactusjes op een zonnige plaats achter bij de buitenkeuken. We hebben er ook al eens margrieten en geraniums in gehad, maar dat spul gaat in de brandende zon ten onder in de zomer. Dus deze keer werd het cactussen. Eén van die mini cactusjes heeft nu een prachtige bloem, die ik jullie niet onthouden wil. Dus bij deze....1 opmerking:

  1. Vrijdag was ik in het tuincentrum en toen viel me op dat de kleine cactusjes weer helemaal terug zijn van weggeweest, dus je bent in de mode. Maar lijkt me bij jullie wel zo practisch.
    Prachtig dat er ineens een bloem verschijnt. Leuk toch!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen