Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 7 september 2011

Aquajoggen

Met 34,2 graden en weinig wind bij een zonnige hemel kan gesteld worden dat het weer een prachtige zomerdag is geworden.

Voor de derde keer in 3 dagen ging de rit vandaag weer naar de luchthaven El Altet bij Alicante. Deze keer om zus Riny en haar vriendin Jolanda op te halen. Zij zijn het slechte weer in Nederland ontvlucht en komen een week zon tanken. Dat het bijhouden van de conditie een ernstige zaak voor hen is blijkt wel uit de foto. Vrijwel onmiddellijk na aankomst was het aquajoggen geblazen. Een neveneffect is dat hun partners nu stinkend jaloers zijn.

4 opmerkingen:

  1. Jammer maar het is zo moeilijk om een reactie te plaatsen.... alles gedaan maar de reactie staat er niet geen idee wat ik niet goed do en probeer het dus weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik wilde even gedag zeggen tegen Riny en vriendin en heerlijk dat het de hele week mooi weer wordt! Tot zaterdag Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee Aart en Fien bedankt namens ons bezoek voor de heerlijke vijgenjam .Tot snel MADIBO

    BeantwoordenVerwijderen