Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 4 september 2011

Wandeling, terrasje en dan zwemmen

De zomer is vandaag weer teruggekomen na 2 iets mindere dagen. Er stond wel een straf windje en het werd 32,3 graden bij een strakblauwe hemel.

De paar dagen dat ze er zijn moeten wel goed ingevuld worden. Vanochtend zijn we na het ontbijt eerst een stukje gaan wandelen bij de rio Chícamo, waarna we op een terrasje in Hondon de los Frailes de lunch gebruikt hebben. Verfrissende drankjes met lekkere tapas. Na de lunch was het voor Aart-Jan tijd voor een middagdutje, gevolgd door een uitbundig zwemfestijn. Morgen hopelijk nog zo'n dag en dinsdag zit het er helaas al weer op voor de kids.
                                    Pootje baden bij de rio Chícamo
                                                    Op het terras
                                                   zwemfeestje

2 opmerkingen:

 1. Zo leuk!!! prachtige foto,s! Geniet morgen. Groetjes voor Kees en Ingrid en een kus voor Aart Jan en natuurlijk ook voor jullie. Carla en Will

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral de tweede foto spreekt mij bijzonder aan. Opa Aart geniet van zijn kleinzoon Aart-Jan. Die van ons is al wat groter (8 september a.s. wordt Viggo 7 jaar) maar nog steeds genieten met elkaar als hij er is. Nog een paar fijne dagen toegewenst.
  Saludos
  opa Albert

  P.S. Haal die woordverificatie toch weg amigo!!
  Dat maakt het reageren makkelijker. Hebben wij meteen gedaan, en ook bij weblog hadden wij het niet. Het is een tip. *wink, big smile*

  BeantwoordenVerwijderen