Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 19 september 2011

Spinnetje

Het werd toch weer een lekkere zomerdag met niet veel wind. De temperatuur liep nog op tot 31,2 graden.

Als je last hebt van arachnofobie kan je vandaag beter dit logje overslaan. In een rozenstruik heeft deze spin van zo'n slordige centimeter of 6 een mooi web gebouwd. Op de 1e foto doet hij zich tegoed aan een vlieg die even niet oplette en pardoes in zijn web belandde. Op de 2e foto kijk je tegen zijn rug aan. Deze spin gedraagt zich net zoals een Nederlandse kruisspin. Hij is alleen een stukje groter. Iedere dag kijk ik even of hij wat te eten heeft. Als hij morgenochtend weer niets heeft om te smikkelen zal ik wel een vlieg voor hem vangen.

3 opmerkingen:

  1. IK HOU VAN SEPTEMBER EN VAN SPINNEN EN VAN DE GEUR VAN SEPTEMBER. MAAR DE GEUR DIE IK HIER IN DE VROEGE OCHTEND RUIK IS VOOR MIJ HELEMAAL NIEUW: HEERLIJK. GROETEN CARLA

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtexemplaar Aart! en je kunt ook zien hoe ze haar net terug hersteld.

    BeantwoordenVerwijderen