Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 30 september 2011

Driekwart

September sluiten we af met een overwegend zonnige dag. Een beetje winderig en het werd nog 28,3 graden.

Vandaag is de laatste dag van het derde kwartaal. Nu de dagtemperaturen weer wat gaan zakken kan volgende week begonnen worden met het snoeiwerk van de amandelbomen. En in oktober kunnen we het tuinafval ook weer gaan verbranden. In de maanden juli en augustus is het verboden om open vuur te maken. Ik weet niet zeker of september daar ook nog toe behoort. Maar vanaf oktober mag er in ieder geval weer (met een vergunning) gebrand worden.

De blauwe sierwinde bloeit nog in volle glorie. Vorig jaar had ik er 2 gekocht, die echter afgelopen winter doodgevroren zijn. Het exemplaar op de foto's is een beetje een wilde soort, die wel winterhard is.

1 opmerking:

  1. Mooie foto's van de winde Aart. Wij hebben hier gelukkig ook een heerlijke warme week! en dat gaat nog even door volgens Piet Paulusma. Vanmiddag hebben we lekker gefietst en zitten nu te denken of we zondag naar Giethoorn zullen gaan. Fijn weekend en groeten aan Fien.

    BeantwoordenVerwijderen