Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 8 september 2011

Stukje lopen

Het wordt onderhand saai om te melden, want het werd weer een schitterende zonovergoten dag met weinig wind en 33,8 graden. Om het te ondervinden echter is het allerminst saai, dus blijf ik het gewoon dagelijks melden.

Ik had zus Riny en vriendin Jolanda beloofd hen een stukje wilde natuur te laten zien. De weersvooruitzichten voor de komende dagen blijven zo'n beetje gelijk met veel zon en hoge temperaturen, dus een stukje wandelen uitstellen naar later heeft niet zoveel zin. Dus na het ontbijt, de dagelijkse routineklusjes en de 300 meter zwemmen, zijn we naar La Umbrië gereden. Daar op het laagste punt, waar de Rio Chícamo stroomt, hebben we de auto geparkeerd en zijn stroomopwaarts gelopen tot aan wat wij "de kloof" noemen. Als je daarvandaan verder stroomopwaarts wilt lopen kan je beter je schoenen uitdoen want je krijgt natte voeten. Daar hadden we vandaag geen zin in, dus zijn we weer teruggelopen. Om het verloren vocht te compenseren en de honger te stillen, zijn we vervolgens naar restaurant "La Cueva" gereden en hebben daar de uitgebreide warme lunch gebruikt. Na thuiskomst om een uur of half 5 voelde het goed om toch nog een verlate siësta te houden.
                                Het olympisch team rivierbeddingwandelen

1 opmerking:

  1. dag Aart en Fien.
    Mooie blog, en mooie wandelingen in de vallei van de Chicamo. Wij hebben een vraagje,waar is het restaurant "La Cueva" gelegen?
    Groetjes, Wim en Vera

    BeantwoordenVerwijderen