Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 25 september 2011

Freek

De dag begon bewolkt. Tegen een uur of 10 begon de bewolking te breken om plaats te maken voor de zon en bij weinig wind werd het 28,6 graden.

Freek is de 16 jarige sportieve zoon van kennissen van Hans en Nelly. Of zij een mogelijkheid zagen om voor Freek een stageweek te organiseren in Spanje, was de vraag van de ouders van Freek. Hij moet namelijk vanuit zijn school zelf een buitenlandstage regelen, waarbij werken een belangrijk onderdeel is. Nou, voor Hans en Nelly geen probleem. Freek logeert deze week in hun gastenverblijf en heeft onder andere 2 dagen gewerkt bij en met een hovenier. Hans en Nelly zijn minder goed ter been om een stevige natuurwandeling te maken. Vandaar dat ik aangeboden had om Freek een stuk ruige Spaanse natuur te laten zien. Vanochtend hebben we dan ook een paar uur gewandeld en geklauterd langs een wat lastig stuk bij de río Chícamo. Ook dat was behoorlijk werken (in ieder geval voor mij.............)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten