Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 5 september 2011

Relax

Een heerlijke zomerdag werd de kinderen gegund. Een bries en 32,9 graden zorgden ervoor dat de vitamine D opname optimaal was.

De dag stond in het teken van relaxen in en om het zwembad, onderbroken door een uitgebreide lunch bij Galiana. Morgen vliegt het spul weer naar Nederland om vanaf woensdag weer volop aan de bak te moeten. Aart-Jan vermaakte zich prima met de honden. Vooral Alby is niet bij hem weg te krijgen.

4 opmerkingen:

 1. Weer een prachtig plaatje. Ja jammer dat de dagen zo snel gaan. Aart Jan is een plaatje op zich! Hoop dat ze morgen een goede vlucht terug hebben! Groetjes Carla en Will.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie foto. Geweldig stel samen zo! Ook onze visite vliegt morgen terug ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is nu een foto die je in een lijstje kan doen als Aart-Jan weer terug is in Nederland. Leuk plaatje trouwens van je kleinzoon. Wij gaan morgen naar de onze in Oisterwijk, want woensdagmiddag is hij vrij van school, nemen meteen zijn cadeau mee,want de volgende dag, 8 september, is Viggo jarig. Hij wordt dan 7 jaar. Het is al weer lang geleden dat hij zo oud was als jouw kleinzoon nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben een stille lezer,plaats nooit een reactie maar dit vind ik zo'n mooie foto van jullie kleinzoon dat ik het wel even wil zeggen !

  BeantwoordenVerwijderen