Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 16 september 2011

Houtversnipperaar

Het blijft maar doorgaan met het mooie weer. Heerlijk. Je hoort ons niet klagen, al zou een vette regenbui ook welkom zijn. Er stond weinig wind en het werd 32,6 graden.

Met 3.000 meter gecultiveerde tuin met bomen en struiken krijg je vanzelf veel snoeiafval. Ik verzamel dat afval op 1 plek in de tuin, voor bij de muur waar het hek op staat. Die plek is een beetje een glooiende kuil, waar lekker veel ik kan. Maar ook zo'n kuil raakt vol en de komende periode moeten er ook nog eens veel bomen gesnoeid worden. Laat de Lidl nou vorige week een geweldige houtversnipperaar in de aanbieding hebben. Wij (of liever gezegd, ik) niet gedraald en hup, voor nog geen 150 euro had ik een 2500 watt versnipperaar in mijn boodschappenkarretje. Vanochtend hebben we de machine in elkaar gezet en even getest. En hij doet het geweldig. Volgens het boekje moet hij takken tot 4 cm dikte aankunnen. Nou dat gaan we volgende week ondervinden.

3 opmerkingen:

  1. Hallo Aart,
    Ideaal zo’n ding, je hebt na gebruik veel minder volume en je produceert je eigen bladaarde. Maar er gaat wel een beetje tijd in zitten. Hg, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij liever dan ik Aart, deze arbeid. *wink, big smile* Het apparaat brengt 'verlichting'!
    Grtz Albert

    BeantwoordenVerwijderen