Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 20 februari 2012

Barbecueplaats

Een beetje wisselend bewolkt werd het vandaag. Bij weinig wind kwam de temperatuur uit op 14,9 graden. Afgelopen nacht heeft het niet meer gevroren.

Een paar kilometer bij ons vandaan, aan de rand van de Sierra de Crevilent, bevindt zich een barbecueplaats. Op een ommuurt terrein, tussen de pijnbomen is een stenen gebouw neergezet, met voor diverse groepen tegelijk de mogelijkheid om je vleesjes te roosteren. Rondom het gebouwtje staan tafels en banken. Vooral in de weekenden wordt de plaats door hele groepen bezocht. In hun koelboxen de drankjes en de vleesjes en in de kofferbak een zak houtskool. Voor ons hoeft het niet zo, maar als je in een appartement woont, is die natuurlijk een prima mogelijkheid om lekker buiten in de natuur te zijn.

2 opmerkingen:

  1. Leuk bedacht en inderdaad handig als je geen tuin hebt.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier op het eiland heb je veel van die "refugios" in de bergen en is het bijna een nationale sport ;-)

    BeantwoordenVerwijderen