Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 1 februari 2012

Bijna 20 graden

Het werd vandaag weer een heerlijke zonnige dag. 1 februari en 19,6 graden in de schaduw.
Vanmiddag hebben we achter bij het zwembad een tijdje lekker in het zonnetje doorgebracht met een glaasje rosé en een biertje. Het leek wel voorjaar.
Het is haast niet voor te stellen dat het morgen zo´n 10 graden kouder gaat worden als je de weersvoorspelling mag geloven. En dan wordt er ook nog vorst in de nacht voorspeld. Ik ben benieuwd of de margrieten er over een paar dagen nog net zo mooi bijstaan als nu.

4 opmerkingen:

 1. Om te benijden...het was hier vandaag -5 en afgelopen nacht -12....brrrrrrrrrrrr! Komende nacht wordt het weer zo iets. Slecht voor de gasmuntjes...!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Janny: Oei, ja dat is andere koek. Hopelijk heb je genoeg gasmuntjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier in Deventer is is het ijzig koud. Dek de bloemetjes maar goed toe. Bij ons is er geen redden meer aan. Zelfs de sterke kruiden laten hun koppies hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een verschil met hier, want vanmorgen fotografeerde ik de zonsopkomst bij bijna -10 graden en nu om goed half 3 is het bijna -5 graden. De ijzige wind maakt het extra koud. Morgen nog sneeuw erbij....brrrrrr!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen